Pihlajanmarjahelminauhoja

Seminaarinmäelle osuin onnekkaaseen aikaan. Turhamainen koivu pihlajanmarjakäätyineen ei varmaankaan saa nauttia helyistään kovin kauaa...No, oikeastaan tuo pihlajanmarjahelminauha yhdistää koivun komeaan mäntyyn C-päärakennuksen kahvion ikkunoiden vieressä. Kolmen nauha ripustus on kuin riippumatto puiden välillä.

Seminaarin kuusen kohdalla (Villa Ranan ja Oppion välissä) tajusin, että alueella on nyt jotain hauskoja, kenties uusien opiskelijoiden (?) vastikään tekemiä taiteellisia koristuksia muutamissa puissa. Kuusen ja parin muun lähipuun runkoa koristivat hienot kangasrusetit. Puunrunkoihin oli sitaistu värikkäistä kankaista rusetteja myös kasvatustieteiden laitoksen edustalla ja polulla kohti Ilokiveä. Muutamissa ruseteissa oli vielä tallella niihin lisättyjä lehtiviestejä: vaahteranlehteen kirjoitettu sana tai useampikin: LOVE, POIMI!, HYMYILE.

Eikä siinä vielä kaikki. Rusettipuiden lisäksi yliopiston puiston uumenista löytyi vielä oksalle ripustettu vaahteranlehdin koristeltu, kanaverkosta muotoiltu hattu (Lyhdyn vieressä), villalangasta kudottuja hämähäkinseittejä omenahämiksineen ja suloiset pihlajanmarjoista väkerretyt marjatertut roikkumassa sulassa sovussa omenapuun oksalta. Aivan ihania!

Kommentit

Suositut tekstit