Valokuvista

Kuvien ja tekstien copyright ©Upe Nykänen (a.k.a. kenkä), jollei toisin mainittu. Älä siis käytä Jalkaisin-blogin sisältöä, myöskään kuviani, ilman lupaa.

Valokuvat on otettu vaihtelevasti kännykällä (iPhone), digipokkarilla tai digijärjestelmäkameralla; mikä milloinkin sattuu olemaan mukana tai mitä olen halunnut kantaa. Tällä hetkellä digipokkarini on Panasonic Lumix TZ60 ja digijärkkärini Nikon D7000. Kuvat on pienennetty blogiin, jotta ne latautuisivat sivulla nopeasti.

Jos tarvitset alkuperäistä valokuvaa tai lupaa käyttää blogissa käytettyä versiota, ota yhteys sähköpostitse; osoite on muotoa etunimi.sukunimi@gmail.com (etunimi: upe, sukunimi: nykanen).

Jalkaisin Facebookissa
Twitter: @jalkaisin
Google+ +jalkaisin
Instagram: @jalkaisin


"Pahoitteluosasto"


Blogin historia ulottuu sen verran monen vuoden päähän (2009), että alkupään postausteni kuvat näyttävät surkeilta tai ainakin hämmentävän pieniltä. Alkuvuosina kännykällä blogiin räpsimäni kuvat olivat jo lähtökohtaisesti heikkoa laatua (kännykän surkea kamera, originaalitiedosto tosi pieni) ja koska verkkoyhteydet olivat monin paikoin superhitaita, pienensin tarkoituksella kuvatiedostot niin keveiksi, että blogisivu latautuisi myös etanavauhtisella modeemiyhteydellä. Nyt verkkoyhteydet ovat pääsääntöisesti niin erinomaisia, että moista asiaa voi olla vaikea uskoa!

Pahoittelen, että vanhimmat postaukset voivat siis näyttää hassuilta pienine kuvineen. Toinen syy vanhempien blogipostausten ulkoasun hassuuteen on se, että blogin ulkoasu on matkan varrella muuttunut muutamaan otteeseen, mikä on automaattisesti päivittänyt jokaisen postauksen ulkoasun. Blogikirjoituksia on satoja, niinpä en ole käynyt ulkoasumuutoksen jälkeen erikseen editoimassa esimerkiksi kuvia, jotta vanhatkin sivut olisivat kivemman näköisiä.

Kommentit

 1. Hei jalkaisin

  itse olen vaapaana vasta kesällä, vietän 5 viikkoa tänäkin kesänä Nizzan seutuviila. Saanhan lainata polkujasi?
  Viime kesänä kävin Tendessa katsastamassa seutua ja aion Mercantouriin todella lyhyille poluille. Valitettavasti en ole kokenut vaeltaja vain jo kauan kävellyt! Vapaana

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää patikointia / retkeilyä Mercantourin maisemissa! Mercantourin puiston ja Tenden alueella on todella hyvin polkuja joka lähtöön - vaikkapa parin tunnin kävelyretkelle.

  Jos mahdollista, osallistu opastetulle retkelle Mercantourin kansallispuistossa, niin kuulet tarinaa hienoista kalliokaiverruksista ja luonnosta. Osa retkistä vie muutaman tunnin oppaan kanssa, mutta on myös kokopäiväretkiä, jolloin opas ajaa jeepillä useampaan paikkaan, joissa kävellään sitten rauhassa tutustumassa paikkoihin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvistä kuvista. Kuvien innoittama lähden huomenna kohti Ilomantsia.

  VastaaPoista
 4. http://www.jalan.fi/yhteys/yhteys.php
  ^ei toimi
  "I'm sorry, there seems to have been an error trying to send your email. Please try again."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomiosta, tarkistan missä vika. Ylempää löytyy nyt myös tieto sähköpostiosoitteestani .

   Poista
 5. Olisi kiva jos kävisit tuon Palvian luontopolku reitin uudestaan. Reitti on uudistettu 2022-2023 ja lähtöpaikka on muuttunut oleellisesti. Reippaiden retkiopas opiskelijoiden taidonnäyte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta ja kommentista! Pitääpä yrittää ottaa retkiohjelmaan jossain kohtaa, kunhan on taas sulan maan aika 😊

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susitaival: Kaunisjärvi - Jorho

Kolmen vuoren vaelluksella Etelä-Konneveden kansallispuistossa

Salmivaaran maisemapala, Kilpisjärvi