Kiviperhe

Voionmaankadulle on ilmestynyt uusia kovapintaisia asukkaita. Norssin vierestä alkavan Mäki-Matin perhepuiston päähän, aivan Voionmaankadun varteen, on rakennetty nupukivikiveys, jolla jököttää kiviperhe; äiti, isä ja lapsukainen - liekö tyttö vai poika. Mitään kylttiä tekijästä tai tekijöistä en havaitse, kun tutkailen patsastelijoita.

Kävelen Mäki-Matin perhepuiston halki kohti Oikokatua. Intiaanileirin viereisessä katoksessa leikki kolme nauravaista pikkutyttöä. Yksi heistä kiljahtaa jotain jäätelöstä. Toiveikkaana pysähdyn kohta punamultamökille, jonka kahvila Miranellasta ostin taannoin herkkujätskiä. Vaan pettymysten pettymys! Pöydät ja tuolit on korjattu pois, ei kyltin kylttiä koko kahvilasta tai sen aukioloajoista - ikään kuin sitä ei olisi ollutkaan? Kurkkaan ruutuikkunasta sisälle; siellä on vielä kahvilan kalusteita, mutta uhkaavan autio tunnelma muuten. Hyvä kahvilayrittäjä, tervetuloa takaisin! Tai käy edes laittamassa lappu tiedoksi ohikulkijoille tilanteesta, jos et enää palaakaan, sillä Perhepuiston nettisivuilla kerrotaan edelleen kahvilasta ja sen aukioloajoista... Jatkan matkaani kuivin suin.

Kommentit

 1. No pahus, just kun aattelin, että täytyy kahvilassa pistäytyä. :(

  VastaaPoista
 2. Täytyy elää toivossa, että kahvilan hiljaiselo päättyy ja kyseessä olisi vain lomanen. Mutta tästä näkee, että on hyvä kertoa asiakkaille, onko kyseessä vain tauko vai hyvästit.

  VastaaPoista
 3. Kävin Miranellassa heinäkuun viimeisellä viikolla ja herttainen kahvilarouva kertoi jatkavansa opiskeluaan eikä näin ollen pysty pitämään kahvilaa enää auki elokuussa. Todella harmi! Idyllinen kahvila oli niin ihana pysähtymispaikka ja jäätelö ja leivonnaiset niin herkullisia. Toivottavasti ensi kesänä taas saamme siitä nauttia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun kerroit - ei asia enää sitten askarruta! Toivottavasti kahvila tosiaan palaa ensi kesänä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susitaival: Kaunisjärvi - Jorho

Salmivaaran maisemapala, Kilpisjärvi

Wivi Lönn -kävelyllä