Konsultointia kokemukselliselle kävelylle

Jyväskylän yliopiston kirjasto voi avata ovia uusiin maailmoihin. En kuitenkaan suuntaa askeleitani kirjastolle kaukohaikailun merkeissä vaan lähiseudun kunniaksi: Jyväskylän päivät- synttäriviikolla juhlitaan 175-vuotista taivalta kaupunkina. En ole kuitenkaan menossa lainaamaan kirjaa, vaan konsultin vastaanotolle... Arjen löytöretkeilyn merkeissä.

Kokemuksellinen konsultti Meiju Niskala ja hänen iloinen assistenttinsa pitävät vastaanottoa yliopiston kirjaston ala-aulassa - ja onni on matkassa, sillä jono on hälvennyt ja voin istahtaa saman tien alas. Ensin tietenkin rohkaisuryyppy juhlajuomaa, simaa. Sitten täyttämään konsultointilomaketta. Haluaisinko esimerkiksi taiteellistavan, ruman tai kauniin kokemuksen? Entä pitäisikö vaikutuksen olla kristallisoiva, tutustuttava tai sekoittava?
Täytän lomakkeen ja jään jännittämään, mihin konsulttiparivaljakko päätyy. Hetken pohdinnan ja tarkentavien kysymysten jälkeen alkaa konsulttilaatikostosta nousta jotain juuri minulle.
Saanko jotain kuljeskelun ja ajelehtimisen laatikosta? Ahaa, ainakin saan Jyväskylän kartan... Totta kai, eihän ilman sitä voi seurata reittiä... Karttaan merkitään konsultin määrittelemällä menetelmällä minulle ikioma, yksilöllinen reitti.
Paitsi karttaa, saan pari kokemustehtävää ja bonuksena liidun, jonka avulla voin yhden tehtävän aikana tehdä merkintöjä reitilleni.
Enää jään odottamaan sulan maan aikaa ja uusien kokemuksien kävelyretkiä tehtäväpussukkaan pakatun materiaalin johdattamina. Kiitos Kokemuksellisen kaupungin konsultille ja assistentille konsultaatiosta! Nyt kohti uusia kokemuksia...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susitaival: Kaunisjärvi - Jorho

Kolmen vuoren vaelluksella Etelä-Konneveden kansallispuistossa

Salmivaaran maisemapala, Kilpisjärvi